2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Suçlular Koridor'da yakalandı!

Mersin polisinin 3 ilde gerçekleştirdiği operasyonlarda, 143 kilo 431 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 10 kişi yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin aldığı bilgiler ışığında, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan suç örgütünün çökertilmesi amacıyla 'Koridor-33' kod adlı planlı bir çalışma başlatıldığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 3 aşamalı gerçekleştirilen çalışmanın birinci aşamasında, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle Bolu'da yapılan operasyonda 1. parti uyuşturucu sevkıyatı olan 70 kilo 351 gram esrar maddesi ele geçirildi, yakalanan 4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2. aşamada yine Bolu'da, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle müştereken düzenlenen operasyonda 2. parti uyuşturucu sevkıyatı olan 22 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi, bu olayla ilgili yakalanan 1 kişi de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine konuldu.

5 KİŞİ YAKALANDI
'Koridor-33' adlı planlı çalışmanın 3. ve son aşamasında ise Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan operasyonda, Van'da bulunan bir nakliye şirketi tarafından 50 paket halinde İstanbul'a gönderilmek istenen 50 kilo 580 gram esrar maddesi ele geçirildiğini, Diyarbakır, Hakkari, İstanbul ve Van emniyet ekiplerinin destek verdiği operasyonda, biri sahte kimlikli 5 kişinin yakalandığını bildirdi. Ekizer, son operasyonda yakalanan 5 kişinin bugün adliyeye sevk edileceğini belirtti.

...
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 16:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?