5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sulama Birliği seçimleri yapıldı

Bozyazı Sulama Birliği Başkanlığı'na, 29 meclis üyesinin oyunu alan Nuri Ay, yeniden seçildi.

Bozyazı Sulama Birliği Meclisi ilk toplantısını yaparak başkan, başkan vekili, katip üye ve encümen üye seçimini gerçekleştirdi. 30 meclis üyesinden 29'unun katıldığı toplantı, Bozyazı Sulama Birliği binasında yapıldı. Seçimlerde 29 meclis üyesinin oyunu alan Nuri Ay, yeniden başkanlığa seçildi.

Meclis Başkanvekilliği'ne ise Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve Karaisalı Köyü Muhtarı Ali Toklu seçilirken, katip üyeliklerine Mehmet Uysal ve Hüseyin Martin seçildi. Birlik Encümeni ise şu isimlerden oluştu; Zeki Arıktekin, Mesut Namlı, Halil Gübbük, Abdullah Kaya.

Seçimlerin ardından üyelere hitap eden Nuri Ay, Bozyazılı çiftçilere hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak, "Yarından itibaren ayağımda çizme, kanalların içinde olacağım" dedi.

Su kanallarının yenilenmesi konusunda çiftçilerden talep geldiğini hatırlatan Ay, "Şu anda bunu yapmamız mümkün değil. Çünkü burası turfanda sebze ve muz bölgesi. 3 gün su verilmese sebze kurur. Ancak yapabileceğimiz tek şey, belediyeden itfaiye aracını alarak kanallardaki çamuru temizleyip, bakımını yapabilmek. Bu konuda elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz" diye konuştu.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da, hizmetlerin artarak ve daha kaliteli şekilde devam edebilmesi için Sulama Birliği'ne borcu olanların, bu borçlarını bir an evvel ödemesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?