30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Sümbüller ile teşekkür

SÜMBÜL ÇİÇEKLERİ İLE TEŞEKKÜR

Mersin Üniversitesinde eğitim gören 40 üniversiteli, Mut İlçesine bağlı Göksu Beldesi Köprübaşı İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımında bulundu. İlköğretim öğrencileri de ağabey ve ablalarına sümbül çiçekleri vererek teşekkür etti.

Üniversite öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi programı kapsamında Mersin Mutlular Derneği üyeleri ile birlikte 55 öğrencinin eğitim gördüğü okula gelerek, topladıkları kırtasiye seti, temel eserler, hikaye, roman, okul kitapları, haritalar ve giyecek malzemelerinden oluşan hediyelerini öğrencilere teslim etti.

Okulun iç ve dış duvarlarını da boyayan öğrenciler eskiyen kapı ve pencereleri de yenilediler. İçtenlikle bu hizmeti yerine getirdiklerini ifade eden öğrenciler, kardeşlerine okula güzel bir görüntü kazandırmanın mutluluğunu yaşadılar.

Köprübaşı İlköğretim Okul Müdürü Kamil Çopur, yapılan yardımların manevi boyutunun büyük olduğunu belirterek, “okulumuza yapılan proje ve yardımlardan dolayı emeği geçen başta Mersin üniversite öğrencilerine, Mersin üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Yusuf İnandı ve Mersin Mutlular Derneği Başkanı Ahmet Tuncer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Misafirlerine soba üzerinde demledikleri çaylardan ikram eden öğrenciler, teşekkürlerini ise sümbül çiçekleri vererek sundular. Üniversite ve ilköğretim öğrencileri arasında tam bir kaynaşmanın yaşandığı program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

SÜMBÜL ÇİÇEKLERİ İLE TEŞEKKÜR
SÜMBÜL ÇİÇEKLERİ İLE TEŞEKKÜR
SÜMBÜL ÇİÇEKLERİ İLE TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 14:33:05
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 13:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?