4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

'Süper Vatandaş'tan çapkın bombaları

BAYKAL İÇİN 'MİLLİ ÇAPKIN' EYLEMİ

Mersin'de bir kişi, yaptığı tek kişilik eylemle kaset iddialarının ardından CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ı 'milli çapkın' ilan etti.

Mersin'de yaptığı ilginç eylemlerle gündeme gelen ve kendisini 'süper vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, bu kez kendisine hedef olarak kaset iddiaları ile gündeme gelen Deniz Baykal'ı seçti. 'Çapkın bombaları' başlığı ile hazırladığı pankartla Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye binası önüne gelen Kocaaslan, Baykal'ı 'milli çapkın' ilan etti. "Milli şef İnönü, milli çapkın Baykal olabilir mi? Milletin kararı 'evet" diyerek konuşmasına başlayan Emin Kocaaslan, Baykal'ın yeniden CHP'nin genel

başkanı olması halinde vatandaşların miting alanında 'milli çapkın' şeklinde slogan atacaklarını ileri sürdü. Deniz Baykal'ı artık Anayasa Mahkemesi'nin bile kurtaramayacağını söyleyen Kocaaslan, "Sayın Baykal, olacağı buydu, sicilin tamamen bozuldu" dedi.

Kocaaslan, Deniz Baykal'ın yanı sıra eyleminde bazı siyasetçi, sanatçı, iş adamı ve tarikat liderlerine de çeşitli çapkınlık yakıştırması yaptı. Kocaaslan, eyleminin sonunda gömleğini ve atletini çıkararak, protesto ettiği kişilere 'Haka dansı' ile göndermede bulundu. Kocaaslan'ın eylemi, caddedeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

BAYKAL İÇİN 'MİLLİ ÇAPKIN' EYLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:18:02
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 23:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?