4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

'Süper Vatandaş'tan ilginç eylem!

KADIN KILIĞINA GİRİP SOKAK ORTASINDA DOĞURDU

Mersin'de yaptığı tek kişilik eylemlerle dikkat çeken ve kendisini 'Süper Vatandaş' olarak nitelendiren Emin Kocaaslan, anayasa değişikliğiyle ilgili olarak yaşananları kadın kılığına girerek protesto etti.

Kocaaslan, sokak ortasında doğum da yaparken, çocuğunun babasının Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi. Kocaaslan, Baykal'a 'kırmızı kart' gösterirken, Bahçeli'ye de "Savaşma, seviş" dedi.

Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde, vatandaşların şaşkın bakışları altında tek kişilik eylem yapan Kocaaslan, altına etek giyip başına da ay-yıldızlı bir tülbent takarken, eteğin altına da plastik bir oyuncak bebek yerleştirdi. Üzerinde 'One Minute Düm Tek Tek Anayasa'ya Tam Destek' ifadesinin yer aldığı bir döviz taşıyan Emin Kocaaslan'a çevrede toplanan vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. 'Anayasa'ya destek, darbecilere köstek, Bahçeli ve Baykal'a düm tek

tek' şeklindeki nakaratı söyleyerek konuşmasına başlayan Kocaaslan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi ve her 2 liderin de siyasi hayatları boyunca asla başbakan olamayacaklarını iddia etti. Bahçeli'ye 'Savaşma, seviş' mesajı veren Kocaaslan, Deniz Baykal'a da kırmızı kart göstererek, anayasa değişiklik paketine destek vermesini istedi.

 

"TÜRKİYE YENİ ANAYASA DOĞURDU, BABASI DA BAŞBAKAN ERDOĞAN"

Kocaaslan, "Bunların hayatı macera, kaos, kargaşa, kavga, dalaşmak ve didişmek. Vatandaş boş durmuyor, vekillerden daha iyi çalışıyor. Sayın Bahçeli ve Baykal, siz 30 yıldır başbakan olamadınız. Ben sizi bir 30 yıl daha mı bekleyeceğim? Yahu kardeşim Erdoğan bir yılda başbakan oldu. Demek ki sizden 30 arşın yüksekte. Partinize çaktınız kazık, seçimlerde topluyorsunuz azık. Sizi gidi azıkçılar, sizi gidi kazıkçılar. Sayın yüksek memurlar, ben oyumu başbakana veriyorum ki bizi ve devleti her konuda siz

yönetin diye. Aksi halde sandıkta vatandaş sizden hesap sorar. Arkadaş, ben Danıştay, Yargıtay, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, anayasadan anlamam. Atanmışlara seçilmişler hesap soramıyorsa, Yüksek Disiplin Kurulu'nda yargılamıyorsa o zaman bundan sonra sandık başında ne işim var? Çünkü yüce meclisi tanımayanlar kimin memuru, kimin atanmışları? Zaten bazı paşalar yargılanıyor, size de gelir sıra. Bitecek bu kaos kargaşa" dedi.

Konuşmasının ardından; "Doğum sancım var" diyerek bir anda yere yatan ve adeta doğum yapıyormuş gibi kıvranan Emin Kocaaslan, eteğinin altına gizlemiş olduğu oyuncak bebeği çıkartarak, "Türkiye yeni anayasa doğurdu" diye konuştu. Söz konusu bebeğe 'Yiğit Kahraman' adını veren Kocaaslan, yiğit ve kahramanlardan hiç kimseye zarar gelmeyeceğini belirterek, 'Çanakkale Savaşı'nda yaşananların hatırlanmasını istedi. Bir gazetecinin "Peki bebeğin babası kim?" şeklindeki sorusuna da Kocaaslan, "Başbakan Erdoğan"

yanıtını verdi. Kocaaslan, eylemini olaysız bir şekilde sonlandırdı.

KADIN KILIĞINA GİRİP SOKAK ORTASINDA DOĞURDU
KADIN KILIĞINA GİRİP SOKAK ORTASINDA DOĞURDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 14:50:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 17:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?