2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

'Süper vatandaş'tan terör protestosu

Mersin'de tek kişilik eylemleriyle dikkat çeken ve 'Süper Vatandaş' olarak tanına Emin Kocaaslan, idam cezasının bombacılar, mayıncılar ve katiller için yeniden yürürlüğe konulmasını istedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde eylem yapan Kocaaslan, "PKK belası bitmedi şimdi de Ergenekon belası çıktı. Acaba Amerika'nın oyununa mı geliyoruz? Çünkü dünyanın neresinde bir bomba patlarsa arkasında Amerika'nın parmak izi, ayak izleri teker ve mermi izleri var. Irak, Afganistan, Pakistan, Gürcistan, Filistin'de olduğu gibi her darbenin arkasında Amerika var. Bombacılara, mayıncılara, katillere idam cezası için referandum istiyoruz" dedi.

Diyarbakır'a Pentagon, Van'a da Beyaz Saray yapılmasını öneren Emin Kocaaslan, Ağrı Dağı'nın tepesine de turistik tesisler yapılarak, bölgenin dünyanın turist merkezi haline getirilmesi istedi. Kocaaslan, Fırat ve Dicle'den akan suyun da içme suyuna dönüştürülüp dünyaya pazarlanması görüşünü dile getirdi.

Kocaaslan, "Kendi petrolünü kendin çıkar, kendi madenlerini, hazineni, tarihi eserlerini kendin çıkar seferberliği başlatıp, bunların çıkarılmasını serbest bırakalım. İşte o zaman insanlarımız dağları delik delik eder, kendi doğduğu yerde doyar. Güneydoğu'ya yardım yapmak suçtur yatırım yapın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?