2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Süt içirip iş adamını soydular

Mersin'in Tarsus ilçesinde Denizlili bir işadamına otelde süt içirip, 6 bin YTL değerinde çek ve parasını çaldılar.

Edinilen bilgilere göre, işadamı A.A.A., iş amacıyla arkadaşı Can K. ile Tarsus'a gelerek, bir otele yerleşti. Odasına yerleşen A.A.A, telefonla bir bardak soğut süt istedi. Bu arada A.A.A.'nın arkadaşı da başka bir odaya yerleşti. A.A.A. sütünü içtikten sonra uyudu. Sabah kalktığında pantolonunu bıraktığı koltuğun üzerinde göremeyen işadamı, odanın da darmadağın olduğunu görünce şok geçirdi.

Toplam 6 bin YTL değerinde çek ve parasının çalındığını anlayan işadamı polisi çağırdı. A.A.A., şüphelendiğini otel yetkililerinden şikayetçi olduğunu söyledi.
Denizlili işadamı A.A.A.'nın ifadesinde, "Sabah 08.30 sıralarında kalktığımda pantolonum bıraktığım koltuğun üzerinde değildi. Sonra odayı araştırdım ve valizimin akşam yatarken kapalı olan fermuarı açıktı ve içerisine baktığımda zarf içerisinde bulunan 600 YTL para ve 600 Euro yoktu. Sonra gardıroba astığım ceketime baktım. Onun cebinde paralarım duruyordu. Sonra otel yetkililerine haber vermeye giderken benim kaldığım odanın yanında bulunan depo gibi bir oda vardı ve kapısı açıktı. Geçerken orada bulunan yatakların üzerinde bulunan pantolonumu gördüm ve girip aldım. Hemen cebime baktım. Cüzdanım kredi kartlarım, kimliğim, ehliyetim ve şirket adına yazılı bulunan çek cüzdanı duruyor. Fakat 2 bin 600 YTL parayla ön cepte bulunan bin 600 YTL para yoktu. Hemen aşağı indim. Otel yetkililerine ve polise haber verdim" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 14:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?