5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

T. İdmanyurdu zafer sarhoşu!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Play-off hedefleyen Tarsus İdmanyurdu, sahasında lider İskenderun Demirçelik'i 3-1 yenmenin sevincini yaşıyor.

Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattıktan sonra ikinci yarıda atılan birer golle maçı 3-1 kazanan sarı lacivertliler taraftarına bayram sevinci yarattı.

İlk ikiye girme iddiasını sürdüren Sarı-lacivertliler taraftarına bayram hediyesi verdiklerini belirten Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ve Kulüp Başkanı Ruhi Koçak, bayramın en güzel hediyelerinden birini taraftarlarına verdikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Dinçbudak, "Grup lideri İskenderun Demirçelik karşısında mutlaka galibiyet almamız gerektiğinin bilincindeydik. Tüm futbolcuların kazanma azmiyle mücadele etti ve taraftarına bayram hediyesi vermek için canla başla çalıştılar. Bunun sonucunda ilk yarıda iki gol bulup devreyi 2-0 önde kapattık. İkinci yarıda rakibimiz karambollarla gol aramaya başladı. Biz rakibimizin bu taktiğini daha önceden bildiğimizden ona göre tedbir aldık. Kalemizde gördüğümüz bir gole rağmen maçı bırakmadık ve son dakikada bulduğumuz 3.golle maçı 3-1 kazandık. Rakibin attığı bir golde ise kalecimize faul yapılmıştı. Hakem bunu görmedi. Biz bileğimizin hakkıyla galip gelerek zirve için iddiamızı sürdürdük. Bundan sonraki maçlarımızda da puanlar toplayarak Play-off'a kalmak istiyoruz. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Bu güzel bayram gününde canlarını dişlerine takarak galip gelen ve bizlere üç puan hediye eden tüm futbolcularımı yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Bundan iyi bayram hediyesi olamazdı ve futbolcularım bunu bize ve taraftara verdiler" dedi.

Kulüp Başkanı H. Ruhi Koçak ise iyi bir ekip olduklarını belirterek, galip gelen tüm oyuncular ile teknik heyeti kutladı. Koçak "Takımımız birlik ve beraberlik içinde güzel bir mücadele ortaya koydu. Kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi değerlendirdik. Bu başarının devamını diliyorum. Amacımız mutlaka Play-off'a kalmak ve ondan sonra birinci lige çıkmaktır" diye konuştu.

Tarsus İdmanyurdu'nun 'artık takım olduğunu' vurgulayan Koçak, ''Lig ve kupada iddialıyız. Hedefimiz sonraki 5 maçı da kazanmak ve Play Off hedefimize ulaşmak. Taraftarlarımızın da desteğiyle başarımızı sürdüreceğiz'' şeklinde konuştu.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:01:02
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?