4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tapu Kadastro'dan eğitime katkı

TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN EĞİTİME KATKI

Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından Silifke Kaymakamlığı'na bağışlanan dört adet bilgisayar, bilgisayar laboratuarında kullanılmak üzere Veysel Balcıoğlu İlköğretim Okulu'na teslim edildi.

Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Cuma Erol'u makamında ağırlayan Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, eğitime katkısından dolayı Erol'a teşekkür belgesi verdi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Turan, Silifke Tapu Sicil Müdürü Ahmet Özbay'ın da katıldığı törende, Veysel Balcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Faruk Yıldız, okul müdür yardımcısı Deniz Ulama'da hazır bulundu.

Okul Müdürü Faruk Yıldız, 9 köyden taşımalı olarak 152 öğrencinin geldiği 309 mevcutlu okulun, bilgisayar sayısının 19'a ulaştığını söyledi. Taşıma merkezi olan okulun desteğe ihtiyacı olduğunu, katkılarından dolayı Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ettiğini söyledi.

Bölge Müdür Yardımcısı Cuma Erol ise, kendilerine bağlı 68 birim bulunduğunu, dönem dönem birimlerde yenileme çalışmasına gittiklerini ve bundan sonra da ihtiyaç fazlası malzemeleri talep doğrultusunda Silifke Kaymakamlığına bağışlayabileceklerinin sözünü verdi.

Eğitime olan duyarlı yaklaşımlarından dolayı Erol'a teşekkür eden Kaymakam Damatlar, Silifke'nin, eğitim seviyesinin oldukça yüksek bir ilçe olduğuna dikkati çekti.

Hedeflerin her zaman yüksek tutulması gerektiğine değinen Damatlar, Silifke'de bilgisayar ve akıllı tahta anlamında girilen çalışmayı hız kesmeden sürdüreceklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 10:58:01
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 18:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?