4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tar-Çev-Bir Meclisi toplandı

TAR-ÇEV-BİR MECLİSİ TOPLANDI

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus ve Çevresi Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliği (TAR-ÇEV-BİR) Meclisi mart ayındaki ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve yoklamanın ardından TAR-ÇEV-BİR Meclisi, ilk olarak bütçe ve kesin hesap komisyonundan gelen evrakların görüşülmesiyle başladı. Meclis daha sonra TAR-ÇEV-BİR ihsasi bütçesi, 2010 çalışma programı ve 2010–2014 yılları yatırım planını görüşülüp oy birliğiyle kabul etti.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, katı atık bertaraf tesisinin hayata geçmesiyle Tarsus ve çevre beldelerde çevre problemlerinin ortadan kalkacağını söyledi.

Kocamaz, "Öncelikle aldığımız kararlar önce birliğimiz, sonra kentimize hayırlı olsun. Yıl içinde somut bir gelişme olur ve birliğimizin çerçevesinde Tarsus belediyesi başkanlığında başlatılan çalışma hayat bulacaktır. Katı atık tesisinin hayata geçmesiyle Tarsus ve çevre beldelerin çevreye yönelik hiçbir problemi kalmayacaktır. Bölgede çevreye yönelik ilk tesis Tarsus'ta olacaktır. Herkese üzerine düşen görevi yapacak. El birliğiyle çalışıp, kentimizi daha güzel günlere kavuşturacağız" dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın başkanlığında toplanan meclise, Yenice Belediye Başkanı Ali Kuru, Atalar Belediye Başkanı İsa Yıldız, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ile belediye meclis üyeleri ve birlik üyeleri katıldı.

TAR-ÇEV-BİR MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 09:38:04
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 10:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?