30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Taraftar 'şampiyonluk' istiyor

MERSİN İDMAN YURDU 'ŞAMPİYONLUK' İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla dikkat çeken Mersin İdman Yurdu'nda hem camia, hem de taraftar şampiyonluk istiyor. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise temkinli konuşuyor. Kahramanlı, şampiyonluk için henüz erken olduğunun altını çizip, ligde kalan 11 maçı da kazanıp yılların özlemine son vermenin hesaplarını yaptıklarını söyledi.

Ligde oynadığı son 3 maçı da kazanan ve son 5 maçtan bu yana da kalesinde gol görmeyen Kırmızı Şeytanlar'da zirve yürüyüşü sürüyor. Son olarak evinde Karşıyaka'yı 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek, tüm dikkatleri üzerine çeken Mersin temsilcisi, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçını da kazanıp, hem galibiyet serisini 4'e çıkartmanın, hem de liderle arasındaki puan farkını kapatabilmenin hesaplarını yapıyor. İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ali Kahramanlı, her ne kadar skor 4-0

olsa da Karşıyaka maçının kendileri için çok zorlu geçtiğini ve böylesine önemli bir maçtan galip ayrıldıkları için de mutlu olduklarını dile getirdi.

"AYAĞIMIZA KADAR GELEN FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

Futbolcuların saha içinde ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyup, Mersinlilere güzel bir hafta sonu yaşattığını anlatan Kahramanlı, "Hafta sonu tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda ortaya çıkan tablo, bizi yılların özlemini dindirme konusunda oldukça umutlandırdı. Saha içinde olduğu gibi tribünlere de yansıyan birlik ve beraberlik, umutlarımızı daha da tazeledi. Çok mutlu ve sevinçliyiz. Yıllar sonra 'Süper Lig'e yükselebilme adına önemli bir fırsat yakaladık. Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı iyi

değerlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle de herkesin elini taşın altına koyup, sorumluluk üstlenmesinin yanında Mersin İdman Yurdu'na maddi ve manevi anlamda destek vermesi gerek. Bugüne kadar takımı tek başımıza bugünlere kadar getirdik. Ancak bundan sonra artık birilerinin bizi görmesi ve desteklemesi şart. Eğer gerekli desteği alabilirsek o zaman çok daha güzel işler yapabiliriz" dedi.

"ŞAMPİYONLUKTAN BAHSETMEK İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN"

'Şampiyonluk' için henüz çok erken olduğunu uyarısında bulunan Ali Kahramanlı, ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve daha önlerinde oynanması gereken birbirinden zorlu 11 maçın daha olduğunu hatırlattı. Bank Asya 1. Ligi'nin sürprizlerle dolu bir lig olduğunu ve her an dengelerin değişebileceğinin altını çizen Kahramanlı, "Bu nedenle temkinli davranmak zorundayız. Emin ve kararlı adımlarla yolumuza devam edip, her maça kazanmak için çıkacağız. Başta teknik heyet olmak üzere futbolculara güveniyorum"

diye konuştu. Hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacaklarının bilgisini de veren Kahramanlı, bu mücadeleden de galip ayrılmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 14:22:03
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 15:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?