4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Taraftarın inancı tam

MERSİN'DE TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Bank Asya 1. Lig'de yer alan Mersin İdmanyurdu'nda taraftarlar, yeni sezonda takımlarının 'şampiyon' olacağına inanıyor. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon şampiyon olup olmayacağı sorulan ankete katılan taraftarların yüzde 98.05'i; 'Evet inanıyorum' yanıtını verdi.

Geride bıraktığımız sezonda ligde kalmayı son maçta garantileyen ve yeni sezona takımın başına daha önce Romanya'da Steaua Bükreş ve Cluj takımlarını çalıştıran Yüksel Yeşilova'yı getirerek işe koyulan Kırmızı-Lacivertliler, yaptığı transferlerle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Kalede Kerem İnan'ın yanına Çanakkale Dardanelspor'dan Eser Altın ile birlikte aynı zamanda da Liechtenstein A Milli Takım kalesini de koruyan Cengiz Biçer'i de kadrosuna dahil eden Mersin temsilcisi, savunmada Enmani Pereira, Hüseyin Yoğurtçu, Mehmet Budak ve Seyhan Çetinkaya gibi isimlerle de gücüne güç kattı.

Orta sahada Diyarbakırspor'dan Erdal Güneş'in yanı sıra Azerbaycan'ın Olimpic Bakü takımından Ilgar Gurbanov, İngitere'nin Fe Blacpool takımından Alhassan Bangura, Çaykur Rizespor'dan Hasan Üçüncü, Orduspor'dan da Musa Kuş'u transfer eden Mersin temsilcisi, forvet hattındaysa Brezilyalı Rafael Alves Targino ile birlikte Şehmus ve Nezir Özer kardeşleri de bünyesine katıp, yeni sezona geniş ve alternatifli bir kadro kurarak başladı.

2010-2011 Futbol Sezonu'na Kızılcahamam ve Avusturya'da yaptığı kamp çalışmalarıyla hazırlanan Mersin İdmanyurdu, ligin ilk maçındaysa 'Güney Derbisi'nde deplasmanda Adanaspor ile puan savaşına çıkacak. Kırmızı-Lacivertliler, sezona galibiyetle başlamak isterken taraftarlar da yeni sezonda takımlarından çok şey bekliyor. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve; 'Takımımızın şampiyon olacağına inanıyor musunuz?' başlığıyla hazırlanan ankete bugüne kadar 115 bin 600 kişi katıldı. Katılımcıların yüzde 98.05'i; "Evet, inanıyorum" yanıtı verirken, sadece 1.95'i (2 bin 257 kişi); "Hayır, inanmıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 15:08:05
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 15:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?