4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TARÇEVBİR Meclisi toplandı

TAR-ÇEV-BİR MECLİSİ TOPLANDI

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyete geçen Tarsus ve Çevresi Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliği (TARÇEVBİR) Meclisi toplandı.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın başkanlığında yapılan toplantıya Yenice Belediye Başkanı Ali Kuru, Atalar Belediye Başkanı İsa Yıldız, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ile belediye meclis üyeleri ve birlik üyeleri katıldı.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından toplantı norm kadrolarının ihdası, tesisin faaliyete geçene kadar birlik başkanının ücretsiz başkanlık yapması, encümen ve meclis üyelerinin de tesisin kurulmasına ücretsiz huzur hakkı ve birliği yatırım planı ve çalışma programı görüşüldü.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, birliğin bölgeye hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Belde belediyelerle birlikte evsel katı problemini çözmek istediklerini söyleyen Başkan Kocamaz, “Bu toplantıdan sonra tüzel kişiliğimiz bütçenin de oluşmasından sonra tam olarak oluşmuş olacak. Bundan sonraki toplantıları Tarsus Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü'nün bulunduğu binanın ikinci katında gerçekleştireceğiz. Bu binanın ikinci katını TAR-ÇEV-BİR'e tahsis ettik, yazışmalarda da adres olarak burayı kullanacağız. Bundan sonra biraz daha hareketli bir döneme gireceğiz ve bu tesisin hayata geçirilmesi hem Tarsus için hem de beldelerimiz, yakın köylerimiz için de o kötü görüntülerin ortadan kalkmasına yönelik bir kurtuluş olacak" dedi.

TAR-ÇEV-BİR MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:53:04
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 18:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?