3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Tarım Fuarı'na destek

Mersin'de bu yıl 2-5 Nisan tarihleri arasında 3.'sü düzenlenecek olan "Mersin Tarım Fuarı"nın hazırlıkları sürerken, İl Tarım Müdürlüğü de fuara tam destek verileceğini açıkladı.

Fuar Komitesi'nin son toplantısına katılan İl Tarım Müdürü Hasan Hüseyin Uluğ, fuarın hedefleri arasında yer alan çiftçi ve köylülerin dünyadaki gelişmeleri daha yakından takip etmesini istediklerini belirterek, düzenlenecek fuarın bölge için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Bu amaçla kendilerinin de Fuar Komitesi'yle birlikte ortak çalışma yaptıklarını vurgulayan Uluğ, "Çiftçilerin yoğun katılımı için İl Tarım Müdürlüğü, ilçe müdürlükleri ve tarım danışmanlarımız da çaba gösteriyor" dedi.

Toplantıya katılan Mersin Veteriner Hekimler Odası Başkanı Murat Topçu ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Kuzey Acarbaş da, düzenlenecek Tarım Fuarı'nın bölgede gelişmekte olan hayvancılık ve hayvancılık ürünlerinin yeni pazarlara tanıtılması açısından bir şans olduğunu belirttiler.

Fuar Komitesi Başkanı Şahin Öder ise, fuarların, yeni pazarların tanıtılması ve açılması açısından büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Tarım Fuarı'nın gelişimine baktığınızda kente ve bölgeye kazandırdıklarını rahatlıkla görebiliriz. Amacımız her sene daha iyiye giden ve daha da genişleyen organizasyonlar yapmak. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen kurum, kuruluş ve firmalara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 11:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?