3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Tarım Fuarı'nı 30 bin kişi gezdi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Fuar Komitesi Başkanı Şahin Öder, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in açılışını yaptığı Mersin 3. Tarım Fuarı'nı 30 bin profesyonel ziyaretçinin gezdiğini açıkladı.

Öder, yaptığı açıklamada, fuara, başta Mersin ve çevre illerden olmak üzere Trakya, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'dan birçok profesyonel ziyaretçinin geldiğini söyledi. Buna İngiltere, Fransa, İspanya, Sırbistan, Slovakya, Çin, Almanya, Güney Afrika, İtalya, Irak, Bulgaristan ve Romanya'dan gelen ziyaretçiler de eklenince katılımcıların memnuniyetinin bir kat daha arttığını anlatan Öder, "Fuar süresince düzenlediğimiz seminerler de oldukça ilgi gördü. Bu yıl fuara 300 firma katıldı. Yakaladığımız başarı grafiği gösteriyor ki önümüzdeki yıl bu sayı daha da fazla olacak" dedi.

Tarım sektörünün tüm aktörlerini buluşturan Mersin Tarım Fuarı'nı gelecek yıldan itibaren uluslararası boyuta taşımak için şimdiden kolları sıvadıklarının altını çizen Öder, "Çalışmalarımızı hemen tamamlayıp tanıtım atağına geçmeye hazırlanıyoruz. Amacımız bu fuarı, GAP, Ortadoğu ve Akdeniz ülkelerine açılmak isteyen firmaların müşterileriyle buluşma noktası haline getirmek" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 17:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?