5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarkan'lı narenciye tanıtımıı

Türk narenciyesi, Rusya'da ünlü sanatçı Tarkan ile tanıtılacak.

Akdeniz Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı ve Narenciye Tanıtım Grubu (NTG) Başkan Vekili Ali Kavak, yaptığı yazılı açıklamada, Rusya'nın, Türk narenciyesinin en önemli pazarlarından biri olduğunu belirterek, "Bizim en önemli pazarımız olan Rusya Federasyonu pastasından aldığımız dilimi büyütmeyi hedefliyoruz" dedi.

İhracat pazarlarını sağlamlaştırmayı ve artırmayı hedefleyen Türk ihracatçılarının, 2009-2010 sezonu için Rusya'yı hedef aldığını kaydeden Kavak, "Bu amaçla Ekim ayının son haftasından itibaren bir dizi tanıtım kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyayı dünya sanatçısı ve aynı zamanda Rusya'da da çok sevilen, popüler olan Tarkan'la yürütmeye karar verdik. Türk narenciyesi, Moskova ve St. Petersburg'ta 80 bilboard ve 66 şehir içi otobüs üzerinde ve yine Rusya'da yayınlanan 12 ulusal dergide Tarkan'la birlikte yer alacak.

Ayrıca Rusya'ya giren Türk narenciyesinin üzerinde ay yıldızlı logolu etiketler kullanılarak Türk ürünlerinin ayırt edilmesi sağlanacak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 18:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?