4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarla davası kanlı bitti

TARLA DAVASI KANLI BİTTİ

Mersin'in Mut ilçesinde tarla davası yüzünden çıktığı iddia edilen olayda bir kişi, 3 kişiyi av tüfeğiyle yaraladı. Saldırganın öldürdüğü koyunun başında bekleyen yaralı koyun ise görenleri duygulandırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Yukarı Köselerli köyü, Sivri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçmiş dönemlerde tarla alım satımından dolayı aralarında kavgalı olan Süleyman Ç. (63), tarlasında koyunlarını otlatan Enver Alıç (24), Durdu Alıç (51) ve Nevin Tülü (16) adlı kişileri av tüfeğiyle vurdu. Daha sonra hırsını alamayarak tarlada otlayan koyunlardan 3'ünü öldüren, 3'ünü de yaralayan zanlı olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. Yaralılar Mut Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar.

Gözaltına alınan Süleyman Ç., tarlanın kendisinin olduğunu belirterek, "Birkaç defa yetkililere dilekçeyle 'yerimi işgal ediyorlar' diye müracaatım olduğu halde tarlamın kendilerinin olduğunu iddia ediyorlar. Ben de artık dayanamaz oldum, bir anda sinirlerime hakim olamayarak bu olayı işledim" dedi.

Bu arada, olay yerine gelen yetkililerin yaptığı inceleme sırasında saldırganın öldürdüğü koyunlardan birinin başında bekleyen yaralı koyun ise görenleri duygulandırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TARLA DAVASI KANLI BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 13:28:04
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 13:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?