5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarla yolunda kaza: 6 yaralı

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN ÇAPA MOTORU DEVRİLDİ: 6 YARALI

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı İmamlı köyünde domates toplayan işçileri taşıyan çapa motorunun motorun devrilmesi sonucu kasasında bulunan 5 kişi ve sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Büyür (58) yönetimindeki domates işçilerini taşıyan çapa motoru İmamlı köyü köprüsünde sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kasanın altında kalan ve yola savrulan Sacide Zeybek (20), Eşe Zeybek, Nurten Gürsoy (35), Elif Büyür (26) ve Hatice Büyür (54) çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Kazanın o sırada yoldan geçen Uzuncaburç Sağlık Ocağı Ambulansı önünde olması ve yaralıları Silifke Devlet Hastanesi'ne zaman kaybetmeden getirmesi sonucu olası can kaybı da önlenmiş oldu. Silifke Devlet Hastanesinde müşahede altına alınan ve çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Yetkililer, pat pat motorların ana yola çıkmasının ve yolcu taşımanın yasak olduğunu, bu motorların sadece bahçe çapalama işlerinde ve yük taşımada kullanıldığını belirttiler

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN ÇAPA MOTORU DEVRİLDİ: 6 YARALI
TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN ÇAPA MOTORU DEVRİLDİ: 6 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 15:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail saygılı IP: 88.229.197.xxx Tarih : 25.10.2009 22:38:37

geçmiş olsun üzüldüm.allah korumuş.acil şifalar diliyorum.