30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Tarsus Adliyesi'nde 'veda' vakti

TARSUS ADLİYESİ'NDE 'VEDA' VAKTİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde görev yaparken farklı kentlere tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul ile diğer savcı ve hakimler onuruna 'Veda Yemeği' düzenlendi.

Şelale Otantik Restaurant'ta organize edilen ve yoğun ilginin gösterildiği etkinliğe; Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Turhan, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Salih Kaya, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural, Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı, Mersin Barosu Başkanı Hulki Özel, Mersin Barosu Tarsus Temsilcisi Ozan Varal da katıldı.

Burada konuşan Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Başsavcı Adem Kul'un şahsında başka illere tayinleri çıkan tüm savcı ve hakimlere yeni görev yerlerinde sağlık, huzur ve başarı dileğinde bulundu. Kul ile Tarsus'ta 10 aydır birlikte çalıştığını anlatan Güldibi, “Kendileri ben ilk geldiğimde Tarsus'a alışmamız için bize her zaman yardımcı olmuştur. Kendisi her zaman sevgisi ve insanlığıyla hatırlanacaktır. Sayın Kul'a ve dier tüm arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi. Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çelikkol de, hüzünlü bir an yaşadıklarını belirterek tayini çıkan meslektaşlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Kaymakam Güldibi'nin hakkındaki övgü dolu sözlerinin hem kendisi, hem de temsil ettiği kurum adına kabul ettiğinin altını çizen Adem Kul ise, “Görev süremiz boyunca yapmamız gereken neyse onu yaptık. Ayrılıklarda her zaman hüzün vardır. Trabzon'a gidiyorum. Her zaman orada bir kapınız olduğunu unutmayınız. Herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Gecede tayinleri farklı kentlere çıkan Cumhuriyet Savcıları Ahmet Ardıç ile Celal Hakan Kan ile hakimlerler; Mehmet Özdemir, Utku Ercan, İbrahim Dursun Çekiç, ve Pınar Velioğlu Ardıç da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların Kaymakam Güldibi Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul'a bir 'teşekkür plaketi'nin yanı sıra Eshab-ı Kehf tablosu hediye etti.

Hakim Mehmet Özdemir'e şükran plaketiniyse Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Turhan takdim ederken, Hakim İbrahim Dursun Çekiç'e plaketini Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, Hakim Utku Ercan'a plaketini Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Savcısı Celal Hakan Kan'a plaketini Ağır Ceza Reisi Salih Kaya, Hakim Pınar Velioğlu Ardıç'a plaketini Mersin Barosu Başkanı Hulki Özel, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Ardıç'a da plaketini de Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy verdi. Bu arada Burhanettin Kocamaz ile Baro Başkanı Hulki Özel, tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul ile savcı ve hakimlere çeşitli hediyeler de sundu.

TARSUS ADLİYESİ'NDE 'VEDA' VAKTİ
TARSUS ADLİYESİ'NDE 'VEDA' VAKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 13:38:04
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 13:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?