2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tarsus Belediye gelecekten umutlu

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyespor geleceğe umutla bakıyor.

Tarsus Belediyespor Başantrenörü Erdal Yeğin, ligin henüz başında olduklarını ve bu nedenle de inişli çıkışlı bir grafik ortaya konulmasının da oldukça doğal olduğuna dikkat çekerek, bu kapsamda da Kayseri gibi zorlu bir deplasmanda elde edilen 76-61'lik galibiyetin kendileri açısından oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Yeğin, takım olarak her geçen gün daha da iyiye gittiklerini ifade ederek, lige iyi konsantre olarak maçlara da çok iyi hazırlandıklarını, bu nedenle de elde edilen galibiyetin çok fazla büyütülmesinin de doğru olmadığını vurguladı.

Erdal Yeğin, ligin henüz başında olduklarını ve henüz istenilen düzeyde de olmadıklarının altını çizerek, puan kayıplarının normal karışlanması gerektiğini kaydetti. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bunun da iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Yeğin, "Ligin 3 haftası geride kaldı. Biz de inişli çıkışlı bir performans ortaya koyduk. Takımın oturması için biraz daha zamana ihtiyaç var. Benim oyumcularımı tanımam ve onların benim istediklerimi sahaya tam olarak yansıtabilmeleri için zamana ihtiyacımız var. Sonuçta yabancı oyuncular takıma yeni takıldı ve doğal olarak da uyum sorunu yaşıyorlar" dedi.

Yabancıların takıma katılmasıyla birlikte kadroda derinliğin sağlandığını, bunun yanında motivasyonun da üst seviyeye çıktığını, oyuncular arasındaki rekabetin de arttığını anlatan Yeğin, ligde belirlemiş oldukları hedefe ulaşma noktasında yollarına devam edeceklerini belirtti. İlk hedeflerinin ilk 8 takım içinde yer alarak; Play-Off'a katılmak olduğunu da sözlerine ekleyen Erdal Yeğin, sonraki aşamadaki hedeflerinin de üst sıralara tırmanmak olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 10:25:52
Güncelleme :5 Kasım 2008 Çarşamba 10:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?