5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarsus EML Türkiye ikincisi

Mersin'in Tarsus İlçesinde eğitim ve öğretimine devam eden Tarsus Endüstri Meslek Lisesi, Ankara'da yapılan, Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi(TKY) uygulamaları yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

Ankara'da Tarsus ekibini yalnız bırakmayan Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Türkiye 2. si olan ekibe, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı'ya, Okul idarecilerine öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ankara Başkent Öğretmen evi konferans salonunda yapılan yarışma ve ödül töreninde Tarsus Endüstri meslek Lisesi ekibinin yanında yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek; "Bize bu gururu yaşatan herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Gödekmerdan, Türkiye 2. si olan Tarsus Endüstri Meslek Lisesi ekibine, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Toplam Kalite Yönetimi İl Formatörü Gülzemin Asutay ve Okul Gelişim Yönetimi ekibindeki öğretmenlerle birlikte Şelale Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Büyük bir başarıya imza attık. Böyle bir başarının alınması ilçemiz açısından hayli önemlidir. Önümüzdeki yıl hedefimiz Türkiye birinciliğidir. Türkiye genelindeki okullar arasında son olarak ilk dörde kaldık ve finalde Tarsus Endüstri Meslek Lisemiz, Mersin ilini temsil ederek Türkiye ikinciliğini elde etti'' dedi.

Tarsus Endüstri Meslek lisesinin Mersin 1. si olmasının dahi büyük başarı olduğunu ve ardından Mersin'i temsilen finale kaldığını ve yoğun bir çalışma ve hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Gödekmerdan, ''Ankara'daki finalde sunumdan tanıtıma kadar çok başarılı bir performans gösteren Endüstri Meslek lisemiz bölgemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu çalışma döneminde emeği geçen Milli Eğitim Müdürü Ethem sarı, Endüstri Meslek lisesi Müdürü Hasan Gürbüz ve ekip arkadaşlarına Toplam Kalite yönetimine ve formatörlere teşekkür ederiz'' dedi.

Basın toplantısında konuşan Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı da başta büyük destek veren Kaymakam Mehmet Gödekmerdan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:00:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?