2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tarsus Emniyeti'nde moral toplantısı

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, bünyesinde bulunan amir ve polislerle moral ve motivasyon toplantısı yaptı. 

Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı ile belediyenin nikah salonunda düzenlediği toplantıda, hiçbir şekilde mazeretlerinin olamayacağını belirterek, "Görevimizde başarılı olmak zorundayız" dedi. 

Emniyet teşkilatının bu ülkenin huzuru ve güvenliğinin devamı için elinden geleni yaptığını belirten Aksoy, "Bu uğurda, vatan uğruna, milletin birlik ve beraberliği uğruna çok şehitler veren bir teşkilatız. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Yine görevlerini yaparken uzuvlarından fedakarlık edip, bugün gazilik mertebesinde olan meslektaşlarımızı, teşkilatımızın değerli mensuplarını da şükranla, saygıyla anıyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Tarsus'un asayişin sağlanmasına dönük çabalarıyla, bir taraftan suçu önlemeye çalışırken, öbür taraftan işlenmiş suçların takibi ve suçluların yakalanması konusunda çok hassas bir görev ifa ettiklerini söyleyen Aksoy, şunları kaydetti:
"İlçemiz devamlı göç alan ve Türkiye'nin en büyük ilçesidir. Mevcut imkanlar dahilinde görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bu görevi yaparken mutlaka zorluklar olacaktır. Bizim mesleğimizde mazeret kabul edilmez. Onun için mutlaka başarılı olmak zorundayız. Teşkilatımızda görev alan en büyüğünden en küçük ferdine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamı diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 11:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?