5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarsus İdmanyurdu galibiyet sarhoşu

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nda, Körfez Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Körfez Belediyespor karşısında iyi oynayarak 3 puan aldıklarını, yarışta var olduklarını söyledi. Aldıkları galibiyetle avantajın kendilerinde yana olduğunu ifade eden Eyüboğlu, "Avantajı en iyi şekilde kullanacağız. Körfez Belediyespor karşısında aldığımız 3 puan Bank Asya 1. Ligine taşıyacak sebeplerdendir. Bu 3 puanın bizimde yarışta var olduğumuzu gösterdi. 2'si içerden olmak üzere 3 maçımız var. Üçünü de kazanıp hedefimize ulaşacağız" dedi.

Hafta sonu sahalarında yapacakları Mersin İdmanyurdu maçının önemine işaret eden Eyüboğlu, şunları kaydetti:

"Körfez Belediyespor maçı geride kaldı. Artık Mersin İdmanyurdu maçına bakıyoruz. Hafta sonunda kendi sahamız ve seyircimiz önünde Mersin maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Ligi ilk ikiye girerek bitireceğiz. Özlemimiz olan Bank Asya 1. Ligine çıkacağımıza inanıyorum."

Eyüboğlu, kulübün maddi sıkıntı içersinde olduğunu belirterek, "Sezon başında beri maddi sıkıntılarımız devam ediyor. Kulübümüze sadece Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve kulüp yöneticilerimizden başka destek veren yok. Bu şehrin takımına herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Yakaladığımız havanın bozulmasını istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Eyüboğlu, Şevki ve İlhan'ın sakatlığını devam ettiğini, Körfez Belediyespor maçında sakatlanan Tayfun'unu da sakatlığının bulunduğunu, kaleci Halit'in ise cezasının sona erdiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 13:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?