4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus İdmanyurdu umut verdi

TARSUS İDMANYURDU UMUT VERDİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu, Bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor ile yaptığı özel maçta 1-1 kalarak yönetime umut verdi.

Burhanettin Kocamaz Stadında oynanan hazırlık maçında Adanaspor’un golünü 15. dakikada Anıl atarken, Tarsus İdmanyurdu’nun beraberlik golünü ise 28. dakikada Kemal kaydetti.

Adanaspor karşısında takımının iyi bir oyun sergilediğini belirten Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, iyiye doğru gittiklerini söyledi. Akdağcık, "Eskiye göre bayağı düzelme var, iyiye doğru gidiyoruz. Ama yeterli değil, bunu telafi edeceğiz. 1-2 takviye veya daha çok çalışarak aradaki boşluğu kapatmaya çalışıyoruz. Ligde tutunmak için mücadele edeceğiz. Maddi sıkıntımız devam ediyor, bunları aşmaya çalışıyoruz. Bu şartlarda en iyisini yapmak zorundayız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız gece gündüz Tarsus İdmanyurdu gücüne güç katmak için çalışıyor. İnşallah keyifli bir Tarsus İdmanyurdu izlettireceğiz. Sezona da iyi başlangıç yapmak istiyoruz. İyiye doğru gidiyoruz ve umut vermeye başladık. Her sene yeniden bir takım oluşturuluyor. Bunun sıkıntısını da yaşıyoruz. Futbolcular yapacakları maçlarla birbirlerini tanıyacak. Uyum süreci ve 1-2 takviye yaptığımız zaman iyi bir ekip olacağız” dedi.

TARSUS İDMANYURDU UMUT VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 11:01:05
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 12:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?