4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus Yarı Maratonu tanıtıldı

TARSUS YARI MARATONU, RUNTALYA MARATONUNDA TANITILDI

Mersin’in Tarsus ilçesinde 4 Nisan 2010 Pazar günü yapılacak olan 6. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu, Antalya’da gerçekleştirilen Runtalya Maratonu’nda tanıtıldı.

Tarsus Belediyesi’nden Antalya’ya giden heyet hem Runtalya Maratonu’nun izledi hem de Tarsus’ta yapılacak maraton için tanıtım ve görüşmeler yaptı.

Tarsus Yarı Maratonu için dağıtılan afiş ve davetiyelerden alan atletler, Tarsus Yarı maratonunun her yıl çok güzel geçtiğini, maratona katılacaklarını ifade ettiler.

Tarsus Uluslararası Yarı Maratonunun Türkiye’deki maratonların üst seviyesinde olduğunu dile getiren Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, 4 Nisan’da yapılacak etkinliğin çok güzel geçeceğini söyledi. Terzi, “Ülkemizdeki maraton organizeleri çok iyi. Tarsus yarı maratonu her yıl daha güzel geçerek yapılıyor. Geçen yıl bazı nedenlerden dolayı yapılamamıştı. Bu sene Belediye başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın büyük desteği ve gayretleriyle yeniden yapılacak. Tarsus’a çok büyük ilgi var, değişik ülkelerde atletler katılacak. Tarsus halkının bu organize sahip çıktığını biliyoruz. Tarsus yarı maraton diğer maratonlarımızdan üst seviyededir. Tarsus Yarı Maratonununda parkur rekorları kırılmıştı. Hem katılım seviyesinde hem de halkın ilgi seviyesi çok güzel. Biz atletizm federasyonu olarak belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyoruz. Şimdiden sizlere başarılar diliyoruz. Tarsus’ta buluşmak dileğiyle, Tarsus halkına selamlar” dedi.

Tarsus Belediyesi, Sağlık Eğitim Vakfı (SEV), Tarsus Amerikan Koleji ve TEMSA’nın sponsorluğunda bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu” 4 Nisan 2010 Pazar günü yapılacak.

TARSUS YARI MARATONU, RUNTALYA MARATONUNDA TANITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 15:25:03
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 15:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?