5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarsus'a yeni göz hastanesi

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaklaşık 5 ay önce hizmet vermeye başlayan Maya Göz Merkezinin resmi açılışı düzenlenen bir törenle yapıldı.

Açılış dolayısı ile düzenlenen törende konuşan Maya Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Yunus Seven, Tarsus’ta bir eksikliğin giderilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Seven, “Misyonumuz hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, konusunda deneyimli ekip ruhu içinde çalışan, uzman doktor ve sağlık personelinin bilgi ve tecrübeleri ile insan hataları faktörünü en aza indirmek, teknoloji ve kişiye hizmet anlayışını buluşturmak ve hastalarımıza dünya standartlarında hizmet sunmak için bu merkezimizi açmış bulunmaktayız” dedi.

Seven, hastanede 5 uzman doktor görev aldığını, medikal ve cerrahi göz tedavisinde en gelişmiş yöntemlerden argon, lazer yağ, lazer dikişsiz katarakt ameliyatı, glokom şaşılık oküloplasti retina kontakt lens birimleri uygulandığını, göz ile ilgili tüm ileri tetkikler bilgisayarları görme alanı incelemesi biyometri ultrasonografi göz anjiyosu pakimetri ön ve arka segment renkli resim yapılabildiğini kaydetti.

Tarsus belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında Tarsus'un ekonomik yönden büyük sıkıntı içinde olduğunu, işsizlik ortalamasının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu vurguladı ve ''Tarsus'ta nerdeyse kapanmadık fabrika kalmadı. Herşeye rağmen Tarsus çok değerli bir kent ve kendi ayakları üzerinde duruyor. İnşallah Ankara Tarsus'un farkına varır'' diye konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, böylesi
önemli bir tesisin Tarsus'ta kurulmasından dolayı mutlu olduğunu ve ortak akıl ve girişim sayesinde halk için büyük hizmetlerin yapılabileceğini söyledi.
Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise kentte sağlık sektöründe büyük hizmetlerin verildiğine dikkat çekerek Tarsusluların en güzel hizmete layık olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra kurban kesildikten sonra Maya Göz Merkezi'nin açılış kurdelesi kesilerek, merkez protokol üyeleri tarafından gezilerek "hayır Olsun" dileklerinde bulunuldu.

Törene Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal ve Vahap Seçer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Toroslar Kaymakamı Mustafa Canarslan, Akdeniz Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 16:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?