9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tarsus'da araçlar denetlendi

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde toplu taşıma yapan araçlar, Belediye Trafik Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerince denetlendi.
Kültür Parkı kavşağında, toplu taşıma yapan araçları tek tek durduran Belediye Trafik Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, evrak kontrolü yaptı. Eksikleri bulunan sürücüleri uyaran ekipler, kurallara aykırı hareket eden sürücülere ceza uyguladı.
Tarsus Belediyesi Trafik Şube Müdürü Muammer Çalışkan, toplu taşıma araçları üzerinde rutin denetim yaptıklarını, halkın huzurlu ve rahat yolculuk yapması için çalıştıklarını söyledi. Yönetmelik hükümlerine ve mevzuata aykırı hareket edenler hakkında yasal işlem yaptıklarını belirten Çalışkan, teknik özelliklerini yitirmiş araçları da trafikten men ettiklerini ifade etti. Çalışkan, vatandaşlardan en çok toplu taşıma araçlarının aşırı hız, ani kalkışlar, durak dışı yolcu alma ve bindirme ile nöbet çizelgesi dışında hareket ettiklerine dair şikayet aldıklarını belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2007 Salı 17:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?