3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Tarsuslular'a maraton daveti

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi ile Berdan Tekstil A.Ş. tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu" kapsamında halk yürüyüşü yapıldı.

Aznakay Parkı'ndan başlayan yürüyüş, Atatürk Caddesi ve Yarenlik Alanı'nı takiben Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla son buldu.

Yürüyüşe; MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Halil Tokyürek, Tarsus Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, maraton için kente gelen sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Amaçlarının Tarsus ve Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Tarsus için güzel bir etkinlik. Tarsus'un tanıtımı açısından bu etkinliklerin daha fazla yapılması gayreti içerisindeyiz. Yarın sabah 09.00'da maraton koşusu ve 09.30'da ise halk koşusu başlayacak. Bu çok önemli günde tüm Tarsuslular'ın maratona katılmasını bekliyoruz. Tarsus için çok önemli ve tarihi bir günde tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 17:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?