5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarsus'ta Basketbol Turnuvası

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyespor tarafından organize edilen 'Uluslararası Kardeşlik Turnuvası'yla Tarsuslular basketbola doyacak.

26 Ağustos 2009 Çarşamba günü başlayacak olan turnuva 30 Ağustos tarihinde sona erecek. Tüm maçlar Tarsus Spor Salonu'nda oynanacak.

Tarsus Belediyesi ile kardeş kent olan Almanya'nın Langen kentinin spor kulübünün de katılacağı turnuvada, Botaş, Ceyhan, Mersin ve Tarsus Belediyespor takımları yer alacak.

Uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar, turnuvaya kardeş şehir Langen takımının da katılacağını vurguladı.

5 gün boyunca sürecek olan basketbol turnuvasına Tarsusluların büyük ilgi göstereceklerini dile getiren Avşar, "Beş gün sürecek basketbol turnuvasının şölen havasında geçeceğine inanıyoruz. Bölgenin takımlarının yanı sıra kentimizin kardeş şehri olan Langen Belediyespor takımının da katılması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İyi bir diyalogun sağlamasına vesile olacak olan turnuva, lig maçları öncesi de takımlarımıza iyi bir hazırlık dönemi olacaktır" dedi.

Turnuva öncesi hazırlıklarını sürdüren Tarsus Belediyespor Basketbol takımı oyuncuları sağlık kontrolünde geçirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?