4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus’ta Ceceli izdihamı!

TARSUS’TA MUSTAFA CECELİ KONSERİ

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 87’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı.

Tarsus Spor Salonunda düzenlenen konserde yer yer izdiham yaşanırken, salona sığmayan izleyiciler için dışarıda sinevizyon kuruldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk olarak yerel sanatçılardan Ozan Ahmet ve Ali Taşoğlu sahne aldı. Daha sonra ünlü ses sanatçısı Sevcan Orhan Tarsuslulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin finalinde ise gençlerin sevgilisi olan Mustafa Ceceli sahne aldı. Yaklaşık 2 saat birbirinden güzel parçalar seslendiren Mustafa Ceceli, gençleri coştururken, Cumhuriyet bayramının coşkusunu yeniden yaşattı.

Sahne alan sanatçıları kutlayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyetin 87’nci yıldönümünü kutladığını daha nice coşkulu yıllar dileğinde bulundu.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise yaptığı konuşmada, daha nice yıllar beraber olma dileğiyle herkesin Cumhuriyet bayramını kutladığını söyledi.

Geceye Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Ağır Ceza Reisi Selfet Girey, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, oda ved- dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2010 Cuma 10:50:04
Güncelleme :29 Ekim 2010 Cuma 10:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?