4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus’ta coşkulu açılış

TARSUS’TA COŞKULU PARK AÇILIŞI

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Fahrettinpaşa Mahallesi’nde yaptırılan Fahrettinpaşa parkı ve muhtarlık binası mahalle halkının katılımıyla coşkulu açıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, İlçe Emniyet Müdürü yardımcısı İbrahim Işıklı, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan mahalle muhtarı Cumali Tanrıkulu, mahallelerine şimdiye kadar yapılan hizmetler için Belediye Başkanı Kocamaz’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak, bu ülkeyi gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak zorunda olduklarını söyledi. Başkan kocamaz, “Tarsus, her geçen gün değişiyor, gelişiyor. Bu gelişimde tüm mahalleler paylarını alıyor. Elbette ki gönlümüz Tarsus’taki bütün mahallelerinin sorunlarının bir anda çözmek istiyor. Ama biliyorsunuz ki tüm insanlarımızın çektiği sıkıntıyı onların yerel yönetimindekilerde çekiyor. Kaynak sıkıntısında, ekonominin kötüye gitmesinden kaynaklanıyor. Önemli olan o sıkıntıları verdiği acıyı da mutluluğu da hep birlikte paylaşmaktır. Bugün burada bir park açıyoruz. Önemli olan bu parkı koruyabilmektir. Bu hizmetleri koruduğunuz zaman yeni hizmetler yapılacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından mahalle sakinleri ve çocuklar, başkan Kocamaz’la birlikte muhtarlık binası ile parkın açılışını yaptılar.

TARSUS’TA COŞKULU PARK AÇILIŞI
TARSUS’TA COŞKULU PARK AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:39:02
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?