30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Tarsus'ta fidanları kırdılar!

TARSUS'TA FİDANLARI KIRDILAR, AĞAÇLARI KESTİLER

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fevziçakmak Mahallesinde bulunan İbni Sina Bulvarı’nın kaldırımlarına dikilen fidanlar bazı kişi veya kişilerce kırıldığı tespit edildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları hasar tespit çalışmasında İbni Sina Bulvarı üzerinde bulunan refüjde 3 fidan, kaldırımda bulunan 2 fidanın kırıldığı belirlendi.

Kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından fidanların kasıtlı olarak kırıldığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu tür davranışta bulunanların insanlıkla bağdaşmadığını söyledi.

Neye, kime hizmet ettikleri anlaşılamayan bu tür zihniyetlerin güzellikten başka bir şey olmayan fidanlara zarar verenleri şiddetle kınadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kimsenin çalışmalarına sekte vuramayacağını söyledi.

Tarsus halkının yapılan hizmetlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Kocamaz, “Hiç kimse endişe etmesin, güzel kentimizi modern, yaşanılır ve temiz bir kent yapmak için belediye olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz ve toplumun her kesiminden de bu konuda destek bekliyoruz. Kısacası tüyü bitmemiş yetim hakkı bulunan devlet malına zarar vermeyi sanki bir görev bilen bu kişilerin er geç yakalanacaktır. Vatandaşlarımızdan da bu tür çirkin saldırıları, her hangi bir tesise, yada hizmete zarar verirken gördüklerinde 155 nolu telefonla polise, 153 nolu telefonla da Belediye Zabıtasına bildirmelerini istiyoruz” dedi.

Öte yandan Adana Caddesi üzeri ve Jüstiyen köprüsü karşısında bulunan eski beyaz çimento fabrikasının bulunduğu bölgede bulunan ağaçlar bir gecede ortadan yok olduğu görüldü.

Tarsus Belediyesi Fen Müdürlüğü ekipleri tarafından, eskiden beyaz çimento fabrikası olarak kullanılan ve son dönemlerde metruk bulunan binanın yıkılmasının ardından bölgede kalan ağaçlar bir gecede ortadan yok olduğu öğrenildi.

TARSUS'TA FİDANLARI KIRDILAR, AĞAÇLARI KESTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 15:47:04
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 15:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?