8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Tarsus'ta huzur operasyonu

Mersin'in Tarsus ilçesinde, polisin 2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanırken, 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2-5 Kasım tarihleri arasında yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan dolayı aranan N.K., M.Y., G.T., M.G., N.Ö., C.Ö., B.Ö., G.Ö., B.Ö., A.Ö., A.G., Ç.U. H.Ç., F.K., R.T.A., N.Y., İ.A. isimli şahıslar yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan N.K., H.Ç., F.K., R.T.A. ve N.Y. isimli şahıslar tutuklanırken, diğer şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelenilen ve park halinde bulunan 01 SH 575 plakalı otomobilin Adana'dan çalıntı olduğu tespit edildi. Araç, daha sonra sahibi H.A.'ya teslim edildi. Ayrıca, uygulamalar sırasında 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 3 adet şarjör ve 22 adet fişek ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Tokyürek, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamaya yönelik bu tür çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 10:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?