5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Tarsus'ta istikrar için MHP'

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta istikrarın devamı için adresin belli olduğunu söyledi.

Kocamaz, Şehitishak, Ferahim Şalvuz, Akşemsettin ve Tekke Mahallelerinde kahvehane toplantıları yaptı.

Kocamaz: "Dinlerin, dillerin, medeniyetlerin buluştuğu bir merkez olmuş ve tarihin derinliklerinden bugüne cazibe merkezi olmuş, önemli bir kent. Bu kentin insanları özverili insanlardır. Bu kentte yaşayan bütün insanlar dinleri, kökenleri, mezhepleri ne olursa olsun, birdir ve Tarsusludur. Bütün insanlarımızın ortak paydası Tarsus ise, bu kentte yaşayan bütün insanların Tarsus'a sahip çıkma mecburiyeti vardır. Dolayısıyla bu kentin dertlerini Tarsus'ta yaşayanlar bilir. Bu kentin derdini bu kentin havasını soluyan, ekmeğini burada kazanan insanlar bilir" dedi.

Tarsus'u bir köy görünümünden kurtarıp, bir kent görünümüne kavuşturmalarında vatandaşların desteği olduğunu belirten Kocamaz, "İşi şansa bırakmaya gerek yok. Siz, biz hepimiz biriz ve hizmet bizden sorulur. Tarsus acemi ellere teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir. Dolayısıyla önce kendi geleceğiniz için sonra kendi çocuklarınızın geleceği için sonra yaşadığınız kent için önce herkes vatandaşlık görevini yapıp, sandığın başına gitmek zorundadır. Tarsus'ta istikrarın devamı için adres belli, üç hilal ve Kocamaz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH ATLAR IP: 88.228.116.xxx Tarih : 21.03.2009 21:00:24

mhp olan tüm bld başkanları başarılı bunu görmeyen bazı yazarlar var allah onlara göz vermiş amma vıjdanları kör sayın B.KOCAMAZ gibi bir calışkan başkana cadmadan duramıyor ben TÜRKİYENİN gitmedim şehri kalmadı tarsusu tarsus yaptı sayın B.KOCAMAZ ALLAH YOLUN ACIK OLSUN BAŞKANIM yufka yüreklerle cetin yolaşılmaz ülkücü davasından vazgecmez TARSUSDA DALGALANACAN ÜC HİLLAL saygılar