4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus'ta kafelere operasyon

TARSUS'TA KAFELERE OPERASYON

Mersin'in Tarsus ilçesinde kafelere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Polisin yaptığı uygulamaya, Tarsus'a özgü Tarsus Çatalburun köpeği de katıldı.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği koordinesinde Kızılmurat Mahallesi tarihi evlerin olduğu bölgede bulunan 7 kafeye uygulama yaptı.

56 polis, 2 emniyet amiri, 1 komiser ve 2 komiser yardımcısının katıldığı uygulamada kafelerde bulunan kişilerin üst araması, GTB sorgusu yapıldı. Mekanların didik didik arandığı operasyonda 1 ruhsatsız iş yeri ve bir de küçük yaşta çocuk bulunduran iş yerine işlem yapıldı.

7 kafeye yapılan operasyonda Ankara Narkotik Eğitim Merkezinde eğitilen "Gözde" isimli Tarsus Çatalburun köpeği de katıldı. Hassas koku alma özelliğiyle birçok narkotik olayda uyuşturucu bulan Tarsus Çatalburun köpeğinin katıldığı uygulamada uyuşturucuya rastlanmadı.

Öte yandan, Tarsus polisi yasal olmayan yollarda internet üzerinde bahis oynatan 13 iş yerine yaptığı operasyonda, 12 kişi hakkında işlem yaparak, bilgisayarlara el koydu.

TARSUS'TA KAFELERE OPERASYON
TARSUS'TA KAFELERE OPERASYON
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:31:04
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 16:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?