4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus'ta kanlı hesaplaşma: 1 ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde alacak verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edilen silahlı çatışmada, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in iki oğlundan biri öldürüldü, diğeri ağır yaralandı. Olayda, saldırganlardan biri de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eski Hal Caddesi üzerinde bulunan bir zirai ilaç bayi önünde aralarında alacak verecek meselesinden anlaşmazlık bulunduğu belirtilen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in oğlu Koray Ergezer (31), hayatını kaybetti, diğer oğlu Hasan Ergezer (38) ve karşı grupta bulunan Mehmet Güngör (35) ağır yaralandı.

Yaralılar ambulansla 70. Yıl ve Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis yetkilileri, olaydan sonra kaçtığı belirtilen zanlı Nurettin G'nin arandığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Bu arada, Koray Ergezer'in, 2 ay önce evlendiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 17:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
istikbal kumdereli IP: 85.98.41.xxx Tarih : 31.10.2006 09:52:38
kardeşim seni hiç bir zaman unutmayacağım.canım dostum böyle arkadan vurularak ölmemeliydin bu ölüm sana yakışmadı kardeşim.korayım ben şimdi neyapayım be yine yanlış yaptın bak yine erken gittin ulan sana nediyeyim.artık ölümden korkmuyorum çünkü benim her başım belya girdiğinde ihtiyacım olduğunda hep yanımdaydın oraya geldiğimde sen şimdi oradasın.biliyorum oradada koşacan yardım edecen.sen cennettesin biliyorum o yardım ettiğin kimsesiz çocukların ve benim duam la allahın izniyle cennettesin canım kardeşim.sana söz oğlum olursa ismini KORAY koyacağım.ha buarada ben gelene kadar başka dostlar bulma emi oradada beraberiz.peygamber efendimiz derki:insan sevdiğiyle beraberdirpeygamber efendimiz şefaatcın olsun seni allaha emanet ediyorum.allahım arkadaşımı dostumu cennetine koy.elveda yeridolmayacak canım dostum.