5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tarsus'ta Off-Road Şenliği

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Tarsus Off-Road Spor Kulübü, Tarsus'ta Off-Road Şenliği düzenledi.

Ergenekon Mahallesi Kaleburcu Gişeleri alt kısmında bulunan arazide düzenlenen şenliğe Kayseri'den 5, Adana'dan 1, Mersin'den 1 ve Tarsus'tan da 8 olmak üzere toplam 15 araç katıldı. Delikanlı etabı, çamur etabı ve yan yol etabı olarak üç kategoride mücadele eden off-roadcılar, Tarsuslulara heyecanlı anlar yaşattı. Özellikle delikanlı parkurunda yan yatan, zaman zaman da çamura saplanan araçlar, traktör yardımıyla yollarına devam ettiler.

Tarsus Off-Road Spor Kulübü Başkanı Durmuş Küçükyeşil, off-roadaculara doğa koşullarıyla nasıl mücadele edeceklerini öğretmeyi amaçladıklarını söyleyerek, "Bu şenliği haftalar öncesinden planlamıştık. Kayseri, Adana ve Mersin'den de katılımlar oldu. Şenlik adeta bir yarışma havasında geçti. Hafta sonu olması nedeniyle de Tarsuslular büyük ilgi gösterdi. Çok keyifli bir yarış oldu. Önümüzdeki günlerde daha büyük bir organizasyonla etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Şenliği Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan ve çok sayıda vatandaş izledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 14:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?