3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Tarsus'ta oyuncakları tahrip ettiler

Tarsus ilçesinde, belediyenin Girne Mahallesi'nde yaptırdığı Girne Parkı'nda bulunan oyun aletleri, oturma grupları ve parkeler, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı açıklamada, Tarsus'un güzelleşmesini ve insanların güzel, temiz ve yeşil Tarsus'ta yaşamalarını istemeyen kimselerin, yapılan hizmetlere çeşitli yollarla zarar verdiklerini belirtti.

Girne Parkı'ndaki bazı oyuncukların ve oturma gruplarının kırıldığını, bazı oyun aletlerin de yakılmak istendiğini belirten Kocamaz, bu gibi adi ve şuursuz hareketlerde bulunanların vatan haini olduklarını söyledi.

Kimsenin Tarsus'ta yakalanan barış ve huzur ortamını bozamayacağını vurgulayan Kocamaz, "Tarsus'ta yapılan bazı hizmetler, bazı hainlerin kanına dokunuyor. Böylece yapılan hizmetleri engelleyebilmek için haince saldırılarda bulunuyorlar. Tarsus'ta hizmetleri engellemeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Yapılan hizmetlere zarar verseler de, Tarsus her geçen gün daha güzel ve yaşanılır bir kent olacaktır" dedi.

Tüm Tarsus halkının yapılan hizmetlere sahip çıkmasını isteyen Kocamaz, "Bu vatan hainleri er geç mutlaka yakalanıp adli makamlara teslim edileceklerdir. Hiç kimse endişe etmesin, güzel kentimizi modern, yaşanılır ve temiz bir kent yapmak için belediye olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz ve toplumun her kesiminden de bu konuda destek bekliyoruz. Kısacası tüyü bitmemiş yetim hakkı bulunan devlet malına zarar vermeyi sanki bir görev bilen bu kişileri vatan haini ilan ediyorum. Vatandaşlarımızdan da bu hainleri sadece belediyeye değil, herhangi bir tesise ya da hizmete zarar verirken gördüklerinde 155 nolu telefonla polise, 153 nolu telefonla da belediye zabıtasına bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 16:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?