4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tarsus'ta tenis turnuvası

Tarsus İlçesi'nde, Tenis Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Güz Turnuvası" sona erdi. 

Tenis Kulübü'nün yeni tamamlanan modern toprak kortlarında yaklaşık 1 aydan bu yana büyük heyecanla devam eden turnuva, yapılan final maçları ile sona ererken, kulüp üyeleri ve Tarsuslu tenis severlerin katıldığı kalabalık bir davetli topluluğu huzurunda kupa töreni yapıldı. 

Turnuvaya; Erkekler ve Bayanlar A, B ve C olmak üzere 6 kategoride toplam 75 sporcu katıldı ve 120 maç yapıldı. Erkekler A'da Nezih Özozan birinci, Levent Alpaltaş ikinci olurken, Bayanlar A'da Elvan Alpaltaş birinci, Yeşim Cerrahoğlu ikinci, Erkekler B'de Reşit Can birinci, Aytekin Kösel ikinci, Bayanlar B'de Asuman Öner birinci, Selda Polat ikinci, Erkekler C'de Cumali Yılmaz birinci, Mehmet Akaya ikinci, Bayanlar C'de ise Özlem Bahçeci birinci, Meryem Keskinnişancı ikinci oldu. 

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş, toplam 4 kort ile Tarsuslu tenis severlere hizmet verdiklerini belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da tenis okulu açtıklarını, konusunda uzman hocaların nezaretinde geleceğin tenisçilerinin yetiştirildiğini kaydetti. Tenise olan ilginin artmasından mutluluk duyduklarını dile getiren Alpaltaş, Tenis Kulübü olarak bu ilgiyi artırmak ve sürdürmek için çalıştıklarını ifade etti. Alpaltaş, turnuvaların kış ve yaz ayları boyunca devam edeceğini ve böylece tenise olan ilginin sürekli kılınacağını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 12:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?