8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Taşucu'nda 'Turizm' paneli

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde, Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu tarafından "Turizm" konulu panel düzenlendi.

Taşucu Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu İktisadi ve İdari Programlar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Pınar Yardımcı'nın yönettiği panele; Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Prof. Dr. Coşkun Atayer, Yrd. Doç. Dr. Selda Başaran Alagöz, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Alagöz ve Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tolga Gök konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panele Silifke ve beldelerindeki turizm işletmecilerinin katılmaması dikkat çekti.

Turizmde hızlı bir rekabet ortamı bulunduğunu ve internetin yaygınlaşmasıyla ulaşımın çok kolay sağlandığını ifade eden panelistler, performans, kalite, verimlilik, hedeflenen amaçlara varma, kalitenin kullanıma uygunluğu, müşteri memnuniyeti gibi konularda öğrencilere bilgiler verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 15:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?