30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Tatlı getirdi, acı yedi

Mersin'in Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Doğu ve Güneydoğuluların yoğun yaşadığı Gazipaşa Mahallesi'nde kahvehane ziyareti yaptı.

Beraberinde Lütfiye Benli Polis Merkezi Amiri Ali Eskin, Terörle Mücadele Büro Amiri Mehmet Tüfek ile gerçekleştirdiği ziyarette Aksoy, mahalle halkı ile sohbet etti.

Ziyarete bir tepsi baklava ile gelen Aksoy'a mahalleliler çiğ köfte ikram etti.
Emniyet Müdürünün gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerini onurlandırdığını dile getiren vatandaşlar, kendilerinin huzuru ve güveni için 24 saat görev başında olan emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını söylediler.

Gazipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Genç, mahallelerinde yoğun göçle gelen insanların yaşadığını, polis ile elele vererek huzur ve barış içinde yaşadıklarını, kimsenin aralarına nifak sokamayacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Aksoy, ise her zaman halk ile iç içe olduklarını dile getirerek, her fırsatta kendileriyle birlikte olduklarını söyledi.Hemen hemen her gün kentin değişik mahallelerinde kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Aksoy, vatandaşla polis arasında güçlü bir bağ kurulduğuna dikkat çekti.

Samimi bir ortam gerçekleştirilen sohbette, Emniyet Müdürü Aksoy'un getirdiği baklava nedeniyle mahalle sakinlerinin 'Müdürümüz bize tatlı ikram etti ama biz acı yedirdik' esprisi gülüşmelere neden oldu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2011 Pazartesi 12:20:01
Güncelleme :14 Kasım 2011 Pazartesi 12:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?