9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tecavüz ve gasp zanlısı yakalandı

Mersin'de, yaklaşık 1 yıl önce yanındaki arkadaşıyla birlikte evine dönen bir kadına tecavüz ettikten sonra cep telefonu ve parasını gasp ettiği ileri sürülen zanlı, polis tarafından yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2006 yılının eylül ayında Batıkent Mahallesi'nde meydana gelen gasp ve tecavüz olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, tecavüze uğrayan kadının gasp edilen cep telefonundan şüpheliye ulaştı. Y.G.E.'ye (32) ait cep telefonunun gasp edildikten sonra birçok şahıs tarafından kullanıldığını tespit eden polis ekipleri, telefonu 2. el cep telefonu ticareti yapan bir iş yerine K.K. adlı şahsın sattığını tespit etti.

Polis tarafından yakalanarak sorgulanan K.K., telefonu kendisine arkadaşı olan Y.K. ile E.T.'nin verdiğini söylemesi üzerine, Y.K. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Y.G.E. tarafından da teşhis edilen şüpheli Y.K. suçunu itiraf ederken, "Darp etmek suretiyle gasp ve tecavüz" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin suç ortağı olduğu ileri sürülen E.T.'nin ise işlemiş olduğu bir başka suçtan dolayı Mersin Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 16:51:44
Güncelleme :26 Ekim 2007 Cuma 16:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?