4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Tecavüzün cezasını baba kesti

Mersin'de bir kişi, 16 yaşındaki kızına tecavüz ettiğini ileri sürdüğü 1 şahsı bıçaklayarak öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre olay, Sağlık Mahallesi 86008 Sokak 12 Numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, D.G. (42) adlı şahıs, aynı sokakta oturan kapı komşusu Resul Çalış (35) ile evinin önünde karşılaştı. Komşusunu 16 yaşındaki kızı Z.G.'ye tecavüz etmekle suçlayan D.G., bu yüzden çıkan tartışma sonucu Resul Çalış'ı evinden getirdiği bıçakla 6 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan şahıs yaralı olarak evinin damına kaçarak kurtulmaya çalıştı. 

Ancak ağır yaralanan Resul Çalış, çıktığı damda yere yığılarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı D.G. ise, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayet mahallinde yaptığı incelemeden sonra yaklaşık 10 dakika içerisinde şüpheli D.G.yi, İstiklal Caddesi üzerinde kaçmaya çalışırken yakaladı. Emniyette ifade veren şüphelinin, Resul Çalış'ı kızına tecavüz ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. D.G.'nin 15 gün önce meydana gelen tecavüz olayı sebebiyle jandarmaya şikayette bulunduğu belirtildi. 

Öte yandan, ölen Resul Çalış'ın ise daha önce yine bir tecavüz olayından kaydı bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2006 Salı 23:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nebahat altan IP: 85.97.127.xxx Tarih : 27.08.2006 18:04:30
babaya hak veriyorum fakat cezasını adalet versin adaletin vijdanına bırakıyoruz kendi kızı olsa ne ceza verirse onu versin adalet böylelerinin cezasını