9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Tek yumrukta kayınbiraderini öldürdü

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde 44 yaşındaki Emin Evlioğulları, 500 YTL alacağını ödemediğini iddia ettiği kayınbiraderi 42 yaşındaki Selman Tiğrek'e yumruk attı.Yediği yumruğun etkisiyle yere düşüp başını taşa çarpan Tiğrek kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, geçen cuma günü Silifke'ye bağlı İmamlı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, köy azası Emin Evlioğulları, kayınbiraderi Selman Tiğrek'ten daha önce borç olarak verdiği borç verdiği 500 YTL'yi ödemesini istedi. Tiğrek'in parasının olmadığını söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Evlioğulları, kayınbiraderi Tiğrek'in yüzüne sert bir yumruk attı. Yediği yumruğun etkisiyle yere düşüp başını taşa çarpan Tiğrek ağır yaralandı. Tiğrek, götürüldüğü Silifke Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda alınan Selman Tiğrek, bu sabah yaşamını yitirdi.

Tiğrek'in ölümü üzerine gözaltına alınan Emin Evlioğulları, kayınbiraderinden alacağı olan 500 YTL'yi istediğini, onun da kendisine küfür etmesi üzerine aralarında kavga çıktığını ileri sürdü. Evlioğulları, kendisine yumruk atan kayınbiraderine bir yumruk da kendisinin attığını, onun düşüp başını taşa çarptığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 18:20:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?