30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Teknolojiye yakın takip

KÖY OKULLARINDAN TEKNOLOJİYE YAKIN TAKİP

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, köy okullarının teknolojiyi yakından takip ettiğini söyledi.

Kaymakam Özefe, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru, İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun, Erdemli Sağlık Gurup Başkanı Dr. Selim Mirza Loğlaroğlu ile birlikte Koramşalı, Çerçili ve Çamlı Köyü İlköğretim okullarında incelemelerde bulundu.

Amaçlarının kaliteli bir eğitim olduğunu vurgulayan Özefe, "Okullarımızda bilgisayardan, tepegöze kadar, donanımsal olarak bir eksikliğimiz yok. Tabii ki bu kaliteli bir eğitim açısından son derece sevindirici bir durum. Bunun yanında bilgisayar teknolojisi hızla ilerliyor. Bilgisayarların yeniliklere ayak uydurması teknolojik olarak güncellenmesi gerekiyor. Bu konunun da üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Okullarımız teknolojiyi yakından takip ediyor" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru da okullardaki bilgisayarların donanımlarının bilgisayar formatör öğretmenlerinin katılımıyla oluşturulan ekip tarafından bilgisayar laboratuarında güncellendiğini söyledi. Doğru, "Tadilata ihtiyaç duyulan teknolojik araç ve gereçlerinde bakımı yine bu laboratuarda kısa sürede gerçekleştiriliyor. Okullarımızın teknolojik donanımında hiçbir eksiğin olmasını istemiyoruz” diye konuştu.

Okul gezileri sırasında öğrencilerle birlikte sohbet eden ve öğrencilere kitap okutan Özefe, 1. sınıf öğrencilerinin okumayı söktüklerini görünce öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaymakam Özefe, Çamlı Köyü’nde bazı sınıflarda öğrenci sayısındaki azalmayla ilgili sıkıntıları da yerinde dinledi.

KÖY OKULLARINDAN TEKNOLOJİYE YAKIN TAKİP
KÖY OKULLARINDAN TEKNOLOJİYE YAKIN TAKİP
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2011 Çarşamba 10:49:05
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 13:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?