5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tekstil deposunda yangın!

Mersin'de tekstil deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Yangının çıktığı 4 katlı apartmanda oturanlar tahliye edilirken, dumandan zehirlenen yaşlı bir kadın da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre yangın, Mersin'in merkez ilçesi Toroslar'da yer alan Osmaniye Mahallesi 81018 Sokak'ta bulunan Tor Apartmanı'nda meydana geldi. Binanın zemin katında yer alan ve Ahmet Kevser'e ait olduğu öğrenilen tekstil deposunda akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Depodaki sünger ve kauçukların da alev almasıyla birlikte yangın kısa sürede büyüyerek apartmanın üst katlarına sıçradı. Olası bir can kaybına karşı binada oturanlar tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir çabanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Can kaybının yaşanmadığı olayda dumandan zehirlenen yaşlı bir kadın da olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 18:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?