5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Tekvandoculardan Öngel'e ziyaret

Silifke Belediyespor Kulübü Elit Tekvando takımı, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i makamında ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, takımın Eskişehir'de yapılacak olan müsabakalara katılacağını da bildirdi.

Antrenör Mehmet Ali Dursun nezaretinde Türkiye şampiyonası minikler kategorisine hazırlanan tekvando takımı, Kulüp Başkanı Mehmet Taşer nezaretinde Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i makamında ziyaret etti.

12-20 Temmuz 2009 tarihleri arasında Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye şampiyonası minikler kategorisine katılacak olan 16 kişilik oyuncu kadrosu, Başkan Öngel'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kulüp Başkanı Mehmet Taşer burada yaptığı açıklamada, "Kulübümüze bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren takımımız, Antrenör Mehmet Ali Dursun nezaretinde çalışmalarını sürdürmektedir. 12-20 Temmuz 2009 tarihinde Eskişehir'de yapılacak olan yarışmalara 26 sporcumuzla katılacak olan takımımızın bu şampiyonadan başarıyla çıkarak ilçemize madalya ile döneceğine inanıyoruz. Bugüne kadar spora ve sporcuya verdiğiniz desteklerle kulübümüz başarıya ulaşmaktadır. Dünya şampiyonları yetiştiren kulübümüz bundan böyle de alt yapıdan yetişen gençlere başarı yolunda rehber olmaktadır. Belediyespor kulübümüzün her branşta yakaladığı başarıda büyük emeğiniz vardır. Destekleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Antrenör Mehmet Ali Dursun nezaretinde Eskişehir'e gidecek olan Silifke Belediyespor Kulübü Elit Tekvando takımında Alparslan Gezer, Berkay Badak, Melike Balcı, İrem Cengiz, Ali Kaya, Talha Işık, Sema Üresin, Enes Kürşat Tekin, Duygu Kayıranlı, B. Büşra Baykuş, Ceren Şimşek, Alperen Uludağ, Fatma Müdüroğlu, Büşra Karatoprak, Kadir Kale ve Recep Uysal'ın yer aldığı açıklandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 15:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?