4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

TEMA Vakfı temsilcileri toplandı

TEMA Vakfı Temsilcilerarası Gözlem Toplantısı, Mersin'de gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıda, vakıf tarafından yürütülen ağaçlandırma ve eğitim çalışmaları masaya yatırıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Mersin Sosyal Tesisleri'nde, TEMA Vakfı Mersin İl Temsilciliği'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Mersin'in yanı sıra Adana, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep illerindeki temsilciler katıldı.

Mezitli ilçe Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ile Mersin İl Çevre ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zübeyit Güvel'in de davetli olarak katıldığı toplantıda; TEMA Vakfı tarafından 2008 yılında yapılan çalışmalar ele alınarak, önümüzdeki dönemde yapılması gerekenler tartışıldı.

Etkinlikte konuşan TEMA Vakfı Mersin İl Temsilcisi Şükrü Altınova, vakfın tamamen gönüllülük esasına dayandığını ve bugüne kadar yapılan çalışmalarda da herhangi bir kazanç elde etme gibi bir amaçlarının da olmadığını anlattı. Şükrü Altınova, verilen hizmetlerden alınan manevi duygunun kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, hiçbir engelin kendilerini yıldıramadığını, en önemli amaçlarının da Türkiye toprakları ile birlikte doğal varlıkların en iyi şekilde korunup, gelecek kuşaklara aktarılması olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.HALİM ÖZTOPRAK IP: 88.254.233.xxx Tarih : 28.03.2009 00:58:14

YUMURTALIK  TEMA VAKFI İLÇE TEMSİLCİSİ OLARAK İLK DEFA TEMA BÖLGE TOPLANTILARINA KATILDIM  ÇUKUROVA DA TEMA GÖNÜLLÜLERİNİN YAPMIŞ OLDUGU FİDAN DİKME KAMPANYASI VE ETKİNLİKLERİNİ GIPTAYLA İZLEDİM VE ÇOK FEYZ ALDIM.SEVGİLERİMLE.