2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

TEMA'dan geleceğe yatırım

TEMA Mersin İl Temsilciliği, ülke topraklarının korunması ve çevreye duyarlı bir toplum yaratılması amacıyla Mersin'deki ilköğretim okullarında eğitim çalışmalarına başladı.

Söz konusu çalışmaların ilki İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. 'Toprak ve Erozyon' başlığı altında gerçekleştirilen eğitim etkinliğine; TEMA Eğitmeni Hamdi Can konuşmacı olarak katıldı. Can, öğrencilere slayt eşliğinde bilgiler aktararak, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Etkinliğe katılan öğrencilere orman ağaçlarının tohumları da dağıtıldı.

Eğitim çalışmalarını değerlendiren TEMA Mersin İl Temsilcisi Şükrü Altınova, toprakların koruyabilmesi için çevreye duyarlı bir toplumun oluşturulması gerektiğine dikkat çekerek, bu noktada da hayata geçirilen projenin de oldukça önemli olduğunu savundu.

Altınova, etkinliklerin merkez ilçe Akdeniz'de yer alan; Özel Akdeniz Palmiye Koleji ve Akdeniz İlköğretim Okulu'nun yanı sıra Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultan Akın İlköğretim Okulu'nda da gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 15:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?