30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Temizlik işçisinden insanlık dersi

TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN İNSANLIK DERSİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde, belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde görevli bir işçi, zarf içinde bulduğu parayı sahibine teslim etti.

Mersin Serbest Bölgesi'nde bir tekstil firmasında çalışan Nuran Tanrıverdi, çocuklarıyla birlikte alışveriş yapmak için çarşıya çıktı. Nuran Tanrıverdi, bir zarfın içinde bulunan 420 TL parayı yarenlik alanında düşürdü.

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Bünyamin Tufan, yarenlik alanında temizlik yaparken yerde bir zarf buldu. Tufan, zarfı açtığında para olduğunu görünce durumu Temizlik İşleri Müdürü Ali Bağrık'a bildirdi. Antetli zarfın üzerinde fabrika adresinin ve Nuran Tanrıverdi'nin adının yazılı olduğu gören Bağrık, Mersin Serbest Bölgesi yetkilileriyle temasa geçerek Nuran Tanrıverdi'nin adres ve telefonuna ulaşıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne davet edilen Nuran Tanrıverdi'ye, bulunan para teslim edildi.

Belediye işçisine teşekkür eden Nuran Tanrıverdi, önce çok üzüldüklerini ama daha sonra paranın bulunduğunu öğrenince çok sevindiklerini belirterek "Bu zamanda, bu kadar dürüst ve vicdanlı bir insana rastlamanın çok zor olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olan Tarsus Belediyesine parayı bulan sayın Bünyamin Tufan beye ve ilgililere çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Temizlik işleri personeli Bünyamin Tufan ise "Benim için çok büyük onur ve gurur verici bir hadise. Sevinçten ne diyeceğimi bilemiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 13:19:02
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 13:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?